Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Vintage és Industrial stílus 2019-ben

Vintage és Industrial stílus 2019-ben

 

Idén is hódít a Vintage.

2019-ben a  Vintage Edison stílus kiegészíti a még mindig hódító retro irányzatot.

A világítás tervezésénél megfigyelhető, hogy a háztulajdonosok nagyon kedvelik azokat a dizájnokat, amik nosztalgiát ébresztenek.

Ennek köszönhető a lekerekített és kúpos izzó, az izgalmas átlátszó megoldások, a gömb formák, amelyek légiessé és ugyanakkor energiatakarékossá is varázsol egy nappalit vagy egy étkezőt.  A retro élmény és az Edison izzók jelenléte a Csúcs-Vill Villamossági Webáruházban is elérhető. Eglo

A Csúcs-Vill Webáruház Eglo lámpái iránymutatóak a piacon. Évente több és több termékkel és számos szabadalommal jelennek meg vásárlóink nagy örömére.

Mi is az a Vintage?

Sokak szerint 1920-tól 1970-es évekig tartó életérzés, stílusirányzat. Tehát nem retró, és nem antik. Valami egészen különleges. Virágminta, a pasztell színek dominálnak. Romantikus, csajos, bohókás. A bútorok karfái kicsit kopottak, tökéletlenek. Megfakult, púder színek a fehér a barna.

Azok számára, akik szeretnek kísérletezni, lakberendezni, átrendezni, igazi paradicsom, hiszen a Vintage jól megfér a modern megoldásokkal, viszonylag kevés pénzből kihozható egy remek, látványos enteriőr. Fontos tudni, hogy a Vintage nem lakberendezési stílus, ez a divat és kész.

Nézz körül az EGLO lámpák között!

 

Ipari stílus - Industriál

2019-ben ismét hódít ez a vonulat, de már más módon.
Az industriális stílus mindig a rusztikus, kicsit befejezetlen hatást adta, semleges színeket, és legfőképp fémet. Viszont itt már a korszerűsített ipari stílusról van szó, ami lehet, hogy a modern retro is egyben.
Míg korábban az egyszerűbb, raktár-szerű formákkal találkoztunk, mostanság már az elegánsabb, fémesebb, gazdag, változatos lámpákat is megtaláljuk ennél a stílusnál. Olykor művészien megtervezett, részleteket is megmutató darabokkal is találkozhatunk.

Egy igazán egyedülálló, meghökkentő hatás érhető el, ezeknek a világító testeknek a használatával, például a konyha, étkező, vagy fali világítás. Képzelj el egy művészi darabot az otthonodban. A középpontban. Nagyon népszerű, 21. századi belsőépítészeti fogás.

Nézd meg ezeket a lámpák biztosan érdekelni fognak!