Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Bps - rattan függeszték lámpa, dupla, zöld- 40cm

BPS Koncept
52.590 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 0N0-009-40CM
Cikkszám: 0N0-009-40CM
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 19.
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!

A Bps rattan lámpái természetes rattanból készült lámpernyőkkel rendelkeznek. Ezek rendkívüli megjelenést biztosítanak a lámpának. 

A Bps Koncept mindig termékcsaládokban gondolkodik, ezért érdemes megnézni a többi színt és lámpatípust is!

Szerezhető hűségpontok: 1594
Méretquestion_mark
52.590 Ft
Menny.:db

Kérj egyedi ajánlatot!

Ha több terméket vásárolsz, vagy nagyobb beszerzés előtt állsz, néhány kattintással kérhetsz tőlünk egyedi árat ajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Egyedi árajánlatot kérek

Leírás és Paraméterek

A Bps rattan függesztékei tökéletes választás a nappaliba, előszobába és akár a hálószobába is. A siker garantált, hiszen nem hétköznapi lámpáról van szó. 

A lámpát többféle méretben is megvásárolhatja. 

Lámpaernyő átmérője  40 cm
Lámpaernyő magassága  25 cm
Paraméterek 1 x E27 max 60 Watt
Kábelhosszúság 80 cm
Nettó tömeg) 1 kg
Egyéb LED izzók használhatók
A lámpaernyő színe zöld
A belső tér színe zöld
Búra alakja henger
Szövet típusa rattan

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

STÍLUST NEKED!

Éttermedben, kávézódban, vagy hoteledben már minden készen áll, csak a tökéletes világítás hiányzik? Otthonod megérett a stílusváltásra? A BPS kézzel készült lámpái gondosan kiválasztott színkombinációikkal egyszerre képesek otthonos és frissítő hatást kelteni a bevilágított terekben.

A függőlámpák esetében négy különböző alakú lámpafajta közül választhatsz. Ha biztosra szeretnél menni, a klasszikus, henger alakú lámpák minden bizonnyal elnyerik tetszésed. Ezek a fényforrások bármekkora helységben helytállnak, hiszen 30, 40, illetve 60 centiméteres átmérőjű változatban is választhatod a kiszemelt típust. Ezen felül a színek rengeteg kombinációja érhető el – a henger alakú lámpák különböző belső-külső színekkel rendelkeznek, így elegáns, extrém, kellemes, vagy akár figyelemfelhívó hatású lámpák közül is szemezhetsz. A fehér belső réteggel kombinált türkiz velúrkülső tökéletes választás, ha a nyugalom, letisztultság hangulatát szeretnénk elérni a térben, így egyaránt ajánlott pihenő- vagy dolgozószobákba is.  

A kúpos lámpafajta kiváló választás, ha a környezetébe leginkább belesimuló, de esztétikus lámpaburát keresel. A henger alakú lámpákhoz hasonlóan ezek a lámpák is különböző színkombinációkkal és mintázatokkal kaphatók. A kúpos lámpaforma kimértségéhez például jól passzolnak a fekete-ezüst árnyalatok, melyekkel szépen hangsúlyozhatod a bevilágított szoba eleganciáját és kifinomultságát.

A dupla, kettős burájú lámpacsalád futurisztikus hatást kelt, stílusos formatervezése miatt jó választás akár meetingszobákba, akár a hotelszoba étkezőrészébe. Fehér árnyalatban frissítő hatással bír, nem tereli el a figyelmet a szoba hangsúlyozandóbb részeiről.


 

A BPS legnépszerűbb termékeivel, az aszimmetrikus lámpákkal a legkülönlegesebb hatásokat érheted el: itt a változatos színkombinációk mellett a lámpa formája önmagában elkápráztatja vendégeid. A színválaszték által a lámpa extrém jellege ellenére mégis teljesen beilleszkedhet közegébe, ha a lámpaszövet színét kombináljuk a belső tér egyik domináns színével. Ha azonban a hangsúlyt erre a különleges lámpára szeretnéd helyezni, akkor szállodákban, vendéglátóhelyeken ajánlott a piros szín alkalmazása, mely stimuláló, energizáló hatása miatt emlékezetesebbé teszi a szobákat!

A minőségi anyagokból készült BPS lámpabúrák ellenállnak az UV sugárzásnak, így tartósan elkerülhető a lámpabúra kifakulása.



Hasonló termékek

Sonno óriás csillár króm/fehér - Luxera

52.990 Ft
Nincs raktáron
Gyártó: Luxera Lighting
Cikkszám: 8585032234811

ENCOMBRE függeszték fehér PVC 230V E27 42W

50.200 Ft
Raktáron
Gyártó: Rendl Light
Cikkszám: R12381

Bps - rattan függeszték lámpa, henger- bézs

54.990 Ft
Raktáron
Gyártó: BPS Koncept
Cikkszám: 0N0-004

Ribbonet függeszték 5xg9/33w ø42cm

54.990 Ft
Nincs raktáron
Gyártó: Luxera Lighting
Cikkszám: 8585032225055

Elisett függeszték, D40cm - Rábalux

54.990 Ft
Raktáron
Gyártó: Rábalux
Cikkszám: 5998250327563