Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Háztartási kisgép

A házunk a várunk! Éppen ezért a minket körülvevő háztartási kisgépek és különböző technikai kiegészítők nem hiányoznak egyik háztartásból sem. A CsúcsVill  villamossági webáruházban megtalálhatóak a kenyérpirítók és az utazó adapterek is. Kedvező árakkal és ár-érték arányban kiváló termékekkel várjuk kedves vásárlóinkat.

A Csúcs-Vill Villamossági webáruház összegyűjtötte azokat a termékeket, amelyek a lakosság számára a villamosság. villanyszerelés témájában hasznos és fontos lehet. Gondoltunk a lelkes amatőr lakberendezőkre, akik figyelik a legújabb asztali lámpákat, csillárokat, függesztékeket a vezető magyar és külföldi trendi lámpagyártók kínálatait. Tudjuk, hogy nem mindegy milyen áron kaphatod meg azt a terméket, amelyet elképzeltél, ezért a Csúcs Akciók menűpontban találhatod az éppen aktuális, olykor bizony akár 60 %-os kedvezménnyel kínált termékeinket. Spórolj és lakberendezz velünk!
Természetesen a lámpákon túl is van élet, ezért a villanyszerelés nem csupán a világítástechnikából és a beltéri lámpákból áll, hanem a villanyszerelési anyagokból,termékekből, eszközökből, amelyek segítenek  egy kapcsolót vagy egy termosztátot felszerelni. Ezek a villanyszerelési eszközök, szerszámok mind-mind kiváló minőségű cuccok, amelyeket a szakmai tapasztalattal bőven ellátott ,,szakik,, ajánlásával kerültek a kínálatunkba. Így bátran ajánljuk termékeinket egytől-egyig.

Ha a keresőnk mégsem jár sikerrel, akkor se keseredj el, hiszen ügyfélszolgálatunk szeretettel várja hívásod, vagy érdeklődésed akár a chat-en, akár e-mailen.

És, mint Te is tudod, MINDENRE VAN ENERGIÁNK, ezért  villanyszerelési vállalkozásunk megmutatja magát a web-en, szolgáltatásaink és a vállalkozás profilja már a világhálón is büszkén sorolja fel azokat a referenciákat, (a teljesség igénye nélkül) ahol már bizonyítottunk és tesszük ezt ma is. 

Rendezés:

Eta Vista forrólevegős sütő 4.3L 1300W

24.990 Ft
Raktáron
Gyártó: ETA
Cikkszám: ETA016890000

Eta Storio forrólevegős sütő 3l 1350W

27.990 Ft
Raktáron
Gyártó: ETA
Cikkszám: ETA617290020