Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Egyszerű lakberendezés - Teremts színt a lámpáiddal!

Egyszerű lakberendezés - Teremts színt a lámpáiddal!

Ideje változtatni! Hozzuk meg időnként ezt a döntést hol tudatosan, hol a dolgok csak úgy egyszerűen megtörténnek. Változunk, változtatunk. Igaz ez az otthonunkra, az autónkra, az életünkre. Hiszen a változásnak az eredménye valami még jobb lehet.
Szerencsére nem kell ahhoz lakberendezőnek lenni, hogy otthonunkat olyanná varázsoljuk, amelyben jól érezzük magunkat. Tükrözi a stílusunkat, a hangulatunkat, érzéseinket. A Bps lámpái inspirálnak, így könnyebb a döntés.

 

Bemutatkoznak a BPS lámpák! Ha átalakításban, felújításban töröd a fejed! Éttermedben, kávézódban, vagy hoteledben már minden készen áll, csak a tökéletes világítás hiányzik? Otthonod megérett a stílusváltásra? A BPS kézzel készült lámpái gondosan kiválasztott színkombinációikkal egyszerre képesek otthonos és frissítő hatást kelteni a bevilágított terekben.

függőlámpák esetében négy különböző alakú lámpafajta közül választhatsz. Ha biztosra szeretnél menni, a klasszikus, henger alakú lámpák minden bizonnyal elnyerik tetszésed. Ezek a fényforrások bármekkora helységben helytállnak, hiszen 30, 40, illetve 60 centiméteres átmérőjű változatban is választhatod a kiszemelt típust. Ezen felül a színek rengeteg kombinációja érhető el – a henger alakú lámpák különböző belső-külső színekkel rendelkeznek, így elegáns, extrém, kellemes, vagy akár figyelemfelhívó hatású lámpák közül is szemezhetsz. A fehér belső réteggel kombinált türkiz velúrkülső tökéletes választás, ha a nyugalom, letisztultság hangulatát szeretnénk elérni a térben, így egyaránt ajánlott pihenő- vagy dolgozószobákba is.  

A kúpos lámpafajta kiváló választás, ha a környezetébe leginkább belesimuló, de esztétikus lámpaburát keresel. A henger alakú lámpákhoz hasonlóan ezek a lámpák is különböző színkombinációkkal és mintázatokkal kaphatók. A kúpos lámpaforma kimértségéhez például jól passzolnak a fekete-ezüst árnyalatok, melyekkel szépen hangsúlyozhatod a bevilágított szoba eleganciáját és kifinomultságát.

A dupla, kettős burájú lámpacsalád futurisztikus hatást kelt, stílusos formatervezése miatt jó választás akár meetingszobákba, akár a hotelszoba étkezőrészébe. Fehér árnyalatban frissítő hatással bír, nem tereli el a figyelmet a szoba hangsúlyozandóbb részeiről.

A természetes anyagok nem csak környezetünket kímélik, de jótékony hatással vannak ránk is. A BPS állólámpáinak állványai egytől-egyig gondosan kiválasztott, többször csiszolt fenyőből készülnek, melyeket kiváló minőségű szagtalan anyagokkal kezelnek. A fekete, fehér, valamint antracit színekben pompázó állványokra a legkülönfélébb burák kerülnek: a környezettudatos ökobőr, és a mindig elegáns velúr mellett üdítően kellemes hatást érhetünk el, ha a kézzel horgolt, pamutburás BPS állólámpák közül válogatunk. A pamutból horgolt lámpa hotelszobák mellett bizonyos árnyalatokban gyermekszobákba is jó választás - a fehér-ibolya árnyalatok kedvességet, nyugalmat árasztanak. 


Szeretnél feldobni egy semleges, visszafogottabb színek által dominált szobát anélkül, hogy eleganciáját elvesztené? Bátran ajánljuk figyelmedbe a BPS vidám mintákkal díszített állólámpáit, melyek szépen működnek együtt egy pasztellszínű kanapéval, visszafogottabb szobafestéssel! Ha kifejezetten mutatósabb állólámpát keresel, válogass a BPS ízlésesen extrémebb aszimmetrikus lámpái közül.

A mennyezeti lámpák esetében két főkategória közül választhatsz. A lapított henger alakú lámpák a levágott hengerforma miatt optikailag kevés helyet foglalnak el a térből, így a szobák kellemes kiegészítőivé válnak. Velúr lámpaburáik kellemes, nyugtató hatásuk miatt jól illeszkednek gyermek- vagy hálószobákba, és könnyen is tisztíthatók. Ez a lámpafajta vidám, valamint divatos mintázatú búrákkal is választható, melyek élénkebb színeikkel könnyedén feldobják a szürkébb szobák hangulatát.

 

A mennyezeti lámpák másik kategóriája a BPS egyedi, három lámpából álló terméke. Egy ilyen lámpakompozíció három különböző szélességű és magasságú lámpát jelent, melyeknek érdekes elrendezése mellett előnye, hogy a színek még egyedibben variálhatók, hiszen a lámpaburák lehetnek akár kívül és belül is más-más színűek, így a színek rengeteg kombinációja érhető el – elegáns, extrém, kellemes, akár

figyelemfelhívó hatások közül is szemezhetsz. A választható fehér, ezüst és arany belsők akár egymás mellett is megférnek - egy, a három lámpán egységes mélykék burakülső harmonikusan fogja közre a különböző lámpabelsőket, így igazán izgalmas kompozíciót érhetsz el!