Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Egyszerű lakberendezés - Innováció és elegancia a BPS lámpákkal

Egyszerű lakberendezés - Innováció és elegancia a BPS lámpákkal

Szállodába, étterembe, vagy saját környezetedbe keresel igényes világítást? Szeretnéd kicsit feldobni a már megszokott designt? Ez esetben bátran ajánljuk figyelmedbe a BPS különleges lámpáit és lámpacsaládjait, melyek gondos tervezéssel, minőségi alapanyagokból készülnek.

Állólámpák 

A BPS henger alakú állólámpái kiválóan mutatnak skandináv, letiszult, modern, és kísérletezőbb berendezésű szobákban is. A búrát tartó lábak kiváló minőségű, kezelt fenyőből készültek, melyekhez gondosan megtervezett színkombinációjú hengerbúrák társulnak.
A lámpák nem csak kiváló fényforrások, de színes díszelemei is a bevilágított térnek, melyek akkor is kitüntetett szerepet kapnak, ha nem éppen nem használjuk őket világításnak! Az állólámpák búrájának belseje ezüst, arany vagy réz árnyalatokban pompázik - ezek a színek esztétikai értékük mellett kiválóan szórják a fényt, ezzel növelve a világítás erejét! 

A BPS állólámpák között olyanokat is találsz, melyek kifejezetten sokszínű térben mutatnak jól - itt különösen jól jön a lámpa letisztult designja, a visszafogottabb színek. 

Duo Elegant függesztékek


A függesztékek igazán univerzális lámpatípusok - gyakran a szoba fő fényforrásainak tekintjük őket, ez azonban nem zárja ki, hogy fontos esztétikai funkciót is ellássanak. A BPS Koncept Duo Elegant függesztékei pontosan erre hivatottak - minőség, elegancia és innováció a BPS Koncepttől!

A BPS tökéletesen vegyíti az újító elemeket az univerzális felhasználással. A folyamat egyik legizgalmasabb eredménye a Duo Elegant függesztékek, melyek kettős lámpabúrával, trikolór színekkel izgalmas fény- és díszelemei lehetnek nappalidnak! A henger alakú forma egyben univerzális felhasználást is biztosít. 
A lámpabúrák belső tere is különféle színekben pompázik, mely esztétikai értéke mellett a fényszóró képességet is növelheti.
A kettős lámpabúra rendkívül sokoldalúvá teszi ezeket a lámpákat - válogass kedvedre a színkombinációk között! 
A lámpák között találhatsz olyanokat, melyek inkább hálószobákban, nappalikban mutatnak jól, de olyanokat is, melyek inkább igényes szórakozóhelyeken, bárokban, éttermekben mutatnak pompásan: 

 BPS termékek összeválogatásával egy egyedi kollekciót hozhatsz létre, melynek csak saját fantáziád szabhat határokat! 

Big bell

Harang... Harmónia, figyelem, fegyelem és játékosság, szép rezgések - ezek a jellemzők nemcsak a valóságos harangok, de a BPS Big Bell (nagy harang) lámpáinak is jellemzői! A harang forma széles körben szórja a fényt, így esztétikai tulajdonságai mellett igazán praktikus is. 

A BPS Koncept a lámpái belső terére is külön figyelmet szentel – gyakran találhatunk ezüst, réz, vagy arany színű lámpabelsőket a harang alakú lámpák sorozatában is. A búrák külseje a legkülönfélébb színekben pompázik, így könnyedén megtalálhatod a lámpabelsők és külsők variációiban azt a harang alakú függesztéket, mely a legtökéletesebben fog mutatni a nappaliban, hálószobában, szállodában vagy étteremben!
A BPS kínálatában egyaránt találsz egy, két vagy háromszínű, és mintás lámpabúrájú termékeket is!