Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Inspirációk - Trendek 2019-ben

A világ változik? Nos a világítás is. Technológiájában és trendjében egyaránt, úgy, ahogy a belső építészet is igazodik a körforgáshoz.

A gyártók folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően az energiatakarékosság áll a középpontban.
A stílus körforgása a divatirányzatok mind-mind szerves részét képezik a generációk változásának is. Ugye ismerős? Ezért van vintage világításunk, vagy art deco stílusirányzatunk. 2019 ugyan nem hoz radikális változásokat a világítástechnika területén, viszont érdemes odafigyelni az újításokat, irányzatokat.

Lágy színek – Arany (?)

Az elmúlt években népszerűek lettek a lágy, finom színek. A szürke, bézs és a ,,puha arany,, Kortárs dekoratőrök előszeretettel választják az ezüst és az arany színeket .Miközben az arany meleget és bőséget idéz, az ezüst ,,csiszolt,, változata pedig ellensúlyozza mindezt. Ez azt jelenti, hogy a modern városi enteriőr és a paraszti belső kialakításánál is remekül megállja a helyét.

Hívd fel a nappalid egy bizonyos sarkára a figyelmet egy arany olvasólámpával, kombináld szürkével, bézzsel, pezsgő színnel.  De vigyázz a ,,puha,, lágy arany szín nem összetévesztendő a fényes, bronzos hatással. Az arany még egy darabig vezető helyen marad a lámpa piacon.