Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Legrand

Legrand

az okos megoldások és a digitalizált jövő képviselője!

A Legrand Zrt., az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője, már legalább 180 mai országban ért el kiemelkedő teljesítményeket, és áll vásárlóinak kiemelt rendelkezésére. Magyarországon már több, mint 100 éves múltra tekint vissza, azóta rendületlenül tartva stabil helyét a hazai piacon.

A Legrand vállalat specialitása a folyamatosan megújuló, okos megoldások keresése, kihasználva az adott korokban rejlő innovációs lehetőségeket, a digitalizáció korában megbízható, friss technológiák fejlesztése és népszerűsítése, bemutatása az adott célcsoportokban!

Lakossági és céges beruházások terén is tud újat, egyedit mutatni, amely versenyképessé teszi minden más vállalattal szemben! Néhány a legkeresettebb termékeik közül: A Valena Life és az Allúr kettős termékcsalád, megjelenése évében elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. A NEAT termékcsalád bevezetésével a Legrand egy új szintre emelte az időskori beteggondozás hatékonyságát. A Célian és Niloé termékek 2017-től megújult formában kerültek a piacra.

Válaszd a LEGRAND innovatív megoldásait, tekints egy új, digitalizált jövő elé!

Rendezés: