Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Candellux Lighting

Fontos számodra az egyediség, a minőség, a stílus, valamint a megbízhatóság? A Candellux mindegyik felsorolt kritériumnak tökéletesen eleget tesz!

A lengyel cég legújabb trendek alapján megtervezett lámpái mellett klasszikus darabokat is egyaránt kínál! Lámpáik egytől-egyig kiváló minőségű anyagokból, többek között fából, acélból, akrilből, üvegből, és különböző fémekből készülnek, melyek kiállják az idő próbáját, és jól ellenállnak a karcolásoknak.

A Candelluxnál fontos a sokszínűség, melyet legjobban a különböző stílusok képviselnek, így kínálatukban egyaránt találunk modern, ipari, rusztikus, klasszikus, antik, skandináv, glamour, art deco, vintage és hampton stílusú lámpákat. A széles palettán kedvünkre válogathatunk - ízlésünk és a bevilágítani kívánt tér sajátosságai könnyedén egymásra találhatnak egy Candellux lámpában.

A Candellux egyaránt törekszik a különlegességre és a minőségre, így sok-sok egyedi termékre bukkanhatunk választékukban. Akár a szoba fő díszét, akár egy praktikus lámpát keresünk, a Candellux kínálatában megtalálhatjuk, amit keresünk!

Íróasztalra keresel visszafogottabb, de praktikus lámpát? Netán gyermekszobába vidám, színes, mintás lámpák után kutatsz? Fényűző glamouor csillár vásárlásán töröd a fejed? Vagy egy hangulatos és kiegyensúlyozott lámpát keresel az olvasósarokba?

 Nézz szét a Candellux széles, sokszínű és minőségi választékában!  
Rendezés: