Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Csillár

A Candellux igényessége és kreativitása leginkább a csillárjaikban érhető tetten, melyek rendkívüli belső dekorációs elemek, egyedi és alapos tervezéssel. Ez a lámpatípus nem csak a szoba központi fényforrásaként szolgál, hanem a tér legfigyelemreméltóbb díszévé is válik egyben! Egy jól megválasztott Candellux csillár képes akár teljesen átszabni egy szoba karakterét! 

A Candellux csillárjai tökéletes választások, ha a nappali, az étkező vagy akár a hálószoba központi fényforrása a kérdés. A széles kínálatban egyaránt találunk rusztikus csillárokat fantáziadús kivitelezéssel, függő kristályelemekkel.

Népszerűek az egyszerűbb csillárok is, melyek antik, vagy skandináv hangulatot teremtenek. A Candellux vintage csillárai általában olyan gazdagon díszített modellek, melyek stílusosan képesek illeszkedni környezetükbe, ezért tökéletesek lehetnek nappaliba, hálószobába.  

A Candellux kínálatában még sok más fantáziadús csillárral találkozhatunk, így érdemes alaposan szétnézni a különböző stílusú csillárok között.  

Rendezés: