Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Kanlux

A Kanlux Mowion - LOGI kapcsolócsalád termékei megfelelnek a minőségi követelményeknek. Rendkívül népszerű a lakossági vásárlók körében. Széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen színkombinációban megvalósítható legyen az egyedi elképzelés egyes beltéri helyiségekben. Ár- érték aránya is a Kanlux kapcsolócsalád mellett szól. 

Kanlux - Érintsd meg a varázslatot!

A Mowoion Logi bármilyen enteriőrbe és költségvetéshez illeszkedik.
Bármelyik Kanlux termék logikus választás. A Logi termékcsalád mind közintézményekben, beruházási projektekben, kereskedelmi és lakossági létesítményekben alkalmazhatók. Ellenállóak és tartósak. Gyors beszerelést és megbízhatóságot kínál a munkafolyamatok minden stádiumában.


Kanlux a minőség alapja, megbízható, erre építhet! A LOGI gyártásánál felhasznált ABS egy szilárd, nem újrahasznosított anyagból származó műanyag, amely a keretes villanyszerelési anyagok elülső elemeinek (fedlapok, keretek, aljzatok,) elkészítéséhez használt legnépszerűbb anyag. Az ABS műanyagból készült elülső elemeket tartalmazó termékek általában a beruházási piacra készülnek. Ez főként a megfelelő színtartósságnak és a mechanikai ellenállásnak köszönhető, ami összevetve a nagyon jó árfekvéssel a LOGI szériát a beruházók legjobb választásává teszik a kereskedelmi használatú épületek (bankok, boltok, irodák) és közintézmények (kórházak, könyvtárak, hivatalok) építésének terén.)
 
 
 
Rendezés: