Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Otthonunk fényei

Otthonunk fényei

Otthonunk hangulatáért, stílusáért nem csak a jól kiválasztott kényelmes kanapé gondoskodik A megfelelő világítás, a terekhez jól illeszkedő lámpák elhelyezésével csodálatos fényeket és kellemes hangulatot teremthetünk!

 

Képes vagyok én is rá?

Igen! Nos, nem biztos, hogy minden esetben lakberendezőre van szükség. Természetesen, Te is meg tudod tervezni, vagy éppen újratervezni lakásod fényeit.

 Ha jól belegondolsz, lehetne minden évszakban megújulás, változás! már biztosan a Te fejedben is megfordult egy új olvasó kuckó kialakítása, vagy a terasz és kert kültéri világításának újratervezése. A Csúcs-Vill Weboldalán jó helyen jársz.

 

 

 

Természetesen, ha megtalálod a megfelelő hangulatú lámpát, fényforrásokat, a felújítás, átalakítás szakmai részét bízd egy szuper villanyszerelőre.

Melyek azok a szempontok, amelyeket figyelembe kell venned?

Mekkora a belmagasság?

Ha a mennyezet és a padló között 250 cm-nél nagyobb a távolság, akkor hiába tetszik a beépített spot- megoldás, nem biztos, hogy ez lesz a  megfelelő választás .

Mekkora fényre van szükséged?

Egy nappali helyiség akkor hangulatos, ha több féle megoldásban gondolkodsz. Egy meghitt beszélgetéshez nem illik az erőteljes beltéri világítás, viszont egy közös családi kártyapartihoz nem elegendő a hangulatvilágító falikar. A mennyezeti lámpa mellett más fényforrásban is gondolkodhatsz. Általában a lámpa családok nappali csillárjai, függesztékei mellett, a hangulatvilágításhoz is megtalálod a megfelelőt.

Mekkora a tér?

Egy hatalmas csillárnak hatalmas tér kell, ám egy óriás szoba elnyeli az apró függesztéket. A manapság divatos kristálycsillárok, a régi báltermi hangulatot idéző romantikus csillogó csodalámpák sokak kedvence. Szerencsére a lámpagyártók több féle méretben készítik ezeket a beltéri fényforrásokat. Válassz olyan méretet, amely megfelelő a kiválasztott helyiséghez.

A kisebb lakások mennyezeteire ajánljuk a romantikus hangulatot idéző beltéri Elmark lámpákat.

Fürdőszobába milyen lámpát válasszak?

Vedd figyelembe a webáruház ajánlatát. Fontos, hogy a lámpa jó pára tűrő legyen, olyan kialakítású legyen, hogy víz ne tudjon a lámpatestbe fröccsenni. Fali és mennyezeti lámpákat ajánljuk figyelmedbe.

A lámpa feltűnő lakberendezési eszköz.

Fontos, hogy hangold össze a bútorokkal, a fal színekkel. Amikor egy lakást elképzelsz, ne felejtsd el a lámpáidat, a világítást is megtervezni.

Már a villanyszerelési munkálatok kialakításánál is nagyon fontos, hogy jól átgondolt döntést hozz annak érdekében, hogy ne kelljen a berendezésnél újragondolni a konnektorok helyét, magasságát és mennyiségét.
Nem is beszélve a lakásod stílusáról. Melyikben érzed jól magad, közel áll hozzád a vintage, vagy a skandináv minimalista stílus? Netán a klasszikus lakberendezés élvez előnyt számodra?

 

Milyen áron?

Természetesen nem utolsó sorban, az ár kérdés sem kérdés! A Csúcs-Vill webáruházában megtalálod a számodra megfelelő márkát, a kedvező ár-érték arányt.

Kellemes időtöltést, jó válogatást kívánunk!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke