Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Porszívó Eta Andare Animal 1493 90020 - Porzsák Nélküli

34.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 9092
Gyártó cikkszám: ETA149390020
Gyártó: ETA
Szállítási díj: 989 Ft
Ideális segítő olyan háztartásokban, ahol háziállatok élnek
Szereti a házi állatokat? Ha igen, az ETA Andare Animal az Ön számára az ideális megoldás. Ez a porzsák nélküli porszívó állati szőr porszívózására való. A DermoPet egyedülálló tartozékkal lehet a házi állat bőrét ápolni. Eltávolítani a szennyeződést és allergéneket, mint pl. por, vagy pollen. A porszívó nagy, akár 800 W szívóteljesítménnyel és 2,2 l kapacitású portartállyal rendelkezik. ECO motorjánk köszönhetően nagyon takarékos.
Könnyű használat
Ha a padló megkarcolásától fél, ezzel a porszívóval már nem kell tartania tőle. A porszívó puhított kerekekkel felszerelt, amelyek védik a padlókat karcolás ellen. A porszívó két pozícióban parkolható. Mindegyik pozícióban használhatja a szívófej tartóját és annak köszönhetően a porszívó mindig stabil pozícióban marad. Fogantyú is könnyíti még a használatot.
A tartozékok csatlakozási átmérője 35 mm és a porszívó működési sugara akár 9 m.

Okos funkciók
A porszívó portartály telítettség jelzővel ellátott, úgyhogy nem kell folyamatosan ellenőrizni, hogy a portartály megtelt-e. Aktív védelem védi a motort leégés ellen. Szívóteljesítménye elektronikusan szabályozható, minőségi HEPA szűrővel felszerelt, tápkábele automatikusan beletekerhető.
Egyedülálló tartozék
Tartozékai között egyedülálló DermoPet tartozék található meg, amely a házi állatok szőrét ápolja. Univerzális padló szívófej kihúzható kefével, résszívó fej, párna szívófej és kefe sem hiányzik. Turbokeféje és állati szőr, vagy haj eltávolításához használható kicsi turbokeféje is nagyon hasznos.
Várható szállítás: 2021. szeptember 29.

Leírás és Paraméterek

Andare animal bagless vacuum cleaners, Energiatakarékos ECO motor alacsonyabb 990 W teljesítmény felvétellel, Magas a szívóteljesítménye (akár 300 W) az ECO motorok kategóriában, Nagy segítő olyan háztartásokban, ahol állatok élnek, speciális tartozékai segítségével eltávolítja a szennyeződéseket (pl. szőr) a bútorokról, Egyszerű az összeszerelése a gyors használat érdekében, Tartozékok változatossága– szívófejek és tartozékok széles skálája, Nagy, 9 m-es működési sugár, amely az általános háztartások számára ideális, Tápkábel hossza 6 m, Tartozékok csatlakozási átmérője 35 mm, Praktikus méretei és alacsonyabb súlya a könnyű használatot és tárolást teszik lehetővé, Soft start rendszer a motor folyamatos elindításához, amely nem terheli az elektromos hálózatot és a porszívó élettartamát meghosszabbítja, Porzsák telítettség jelzője, Elektronikus szabályozás a szívóteljesítmény optimális beállításához, Fogantyún lévő mechanikus szabályozás, amely az azonnali szívóteljesítmény csökkentését biztosítja, Puhított kerekek, amelyek kíméletesek a sima padlókhoz (pl. fa, hajópadló, PVC, vinil, linoleum, marmoleum, stb.), 360°-al forgatható első kerék a porszívó könnyű mozgatásához, 2 parkolási pozíció a porszívó könnyű tárolásához, Parkolás függőleges és vízszintes pozícióban, Praktikus fogantyú a könnyű áthelyezéshez, Beépített kiállás az alap tartozékok tárolásához, Tápkábel automatikus betekerése, Pillérek a függőleges pozícióban lévő kiegyensúlyozott stabilitáshoz, Többszörös szűrésének köszönhetően az allergiás emberek számára is alkalmas, Motor túlmelegedése elleni védelem – aktívan védi a motort károsodás ellen, Hiányzó porzsák esetére biztonsági biztosíték. PARAMÉTEREK: Tápellátás ~230 V, Portartály kapacitása 2,2 l, Akusztikus zajszint 83 dB(A). SZŰRÉS: Minőségi HEPA szűrő, amely akár a legkisebb mikrorészecskéket is felfogja, 2 db mikroszűrő - motorvédő bemeneti és kimeneti. CSOMAGOLÁSBAN LÉVŐ TARTOZÉKOK: Univerzális padló szívófej kihúzható kefével, Turbokefe a szőnyegek hatékonyabb porszívozásához a hajat és az állatok szőrét is felszívja, Kis turbokefe a ülőgarnitúrák porszívozásához a hajat és állatszőrt is hatékonyan felszívja, Szívócsövek (fémes teleszkópos), - Fémes teleszkópos szívócső teszi lehetővé az ideális magasság beállítását a felhasználó magassága alapján, Párna szívófej – puha textíl felületek, mint pl. ülőgarnitúrák, vagy párnák porszívózására, Résszívófej – szűk és nehezen elérhető helyeken lévő porszívózásra (pl. radiátorok, bútor mögött, stb.), Finomszőrű keféje olyan helyeken segít, ahol el kell távolítani port és pókhálót (bútorokon, falakon, vagy képeken). VÁSÁROLHATÓ TARTOZÉKOK: Bemeneti mikroszűrő ETA149300010, Tartály Hepa szűrő ETA149300080, Tartály mikroszűrő ETA149300090

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

Takarítás Porszívó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Tölthető Kézi Porszívó

Cikkszám: 9107
34.990 Ft
Gyártó: ETA

Porszívó Eta Aero 0500 90010

Cikkszám: 9087
23.090 Ft
Gyártó: ETA

Porszívó Eta Rubio 0491 90010

Cikkszám: 9088
21.490 Ft
Gyártó: ETA