Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Termék címkék:
mennyezeti lámpa Sollux

Sollux - Mennyezeti - MONO 1 fehér

Lámpa helye
Beltéri
11.203 Ft
10.185 Ft
1.018 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: SL.0066
Cikkszám: SL.0066
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Sollux Lighting
Szállítási díj: 989 Ft
Ha a várható szállítási határidőn belül nem tudjuk a kiválasztott terméket
küldeni ügyfélszolgálatunk felveszi veled a kapcsolatot!

Leírás és Paraméterek

A MONO szériában rendkívül futurisztikus, sőt forradalmi lámpák találhatóak, amelyeknek elegáns és egyben nagyon visszafogott kialakítása sok vendéget megörvendeztet majd a lakásában, mert világításkor a fényhatás olyan látványos, hogy ilyesmi mellett nehéz közönyösen elhaladni. Ezek korunkra szabott lámpák, ráadásul rendkívül vonzó áron.

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

Miért a SOLLUX ? - GARANCIA

A Sollux egy innovatív márka. A nap ihlette az alkotókat. A Sollux Lighting olyan világítótesteket készít Lengyelországban, ahol tapasztalt kézművesekkel együttműködve, akik nagy gonddal és odafigyeléssel dolgoznak a legapróbb részletekig.  Teszik ezt nagy-nagy szenvedéllyel, így igényes és magas minőségű lámpák készülnek.
Milyen lámpákít kínál a Sollux Lighting?

Halogének

Kínálunk modern halogén lámpákat, érdekes stílus jellemzi. Ezek univerzális lámpák, amelyek hatékony fényt bocsátanak ki, tökéletesen illeszkednek bármely helyiségbe.

Függő lámpák

Ez a kategória gyönyörű modern és klasszikus medállámpákat tartalmaz. Mindegyikük otthonának belső teréhez igazítható, és ügyeljen arra, hogy tökéletesen kiegészítse az adott térben található bútorokat vagy dekorációkat.

Fali lámpák

A praktikus fali lámpák évek óta a vevőink kedvenc világítási elemei közé tartoznak. Többek között szolgálnak elegánsan hangsúlyozni a lakásban lévő falak színét, valamint stílusosan kiegészíteni a teret különféle bútorokkal és érdekes dekorációkkal. Fali lámpáink funkcionális és modern lámpák, amelyeket nagyon szilárd szerkezet jellemez.

Mennyezeti lámpák

A Sollux cég kínálatában professzionális mennyezeti lámpák találhatók, amelyeket két kategóriába soroltak. Az első klasszikus lámpákat tartalmaz szemet gyönyörködtető mintákkal és dekorációkkal, amelyek az elmúlt időkre stilizáltak. A második kategória viszont a modern mennyezet, amelyet szigorú minimalizmus és hatékony dizájn jellemez, egyenesen az exkluzív divatmagazinoktól.

Állólámpák

Modern és klasszikus állólámpákat ajánlunk. Ezek olyan elemek, amelyek funkcionális dekorációk, amelyek célja egy adott belső tér egyedi jellegének hangsúlyozása. Olyan modelleket mutatunk be Önöknek, amelyeket divatos és praktikus kialakítás jellemez. Ezek olyan termékek, amelyek biztosan új minőséget és frissességet hoznak minden lakásba.

Gyereklámpák

Az egyedi, színes és vidám gyermeklámpák mind a legfiatalabbak, mind a szüleik számára javaslatot tesznek, akik gyermekeiknek a legcsodálatosabb szobadíszeket kívánják biztosítani, mesebeli légkört vezetnek be, tele örömmel és pozitív energiával. Az általunk kínált gyermeklámpák a legmagasabb minőségűek, esztétikus színkombinációval és biztonságos anyagok felhasználásával készülnek.

Éjszakai lámpák

Az elegáns és praktikus éjjeli lámpák tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnek olvasni, keresztrejtvényeket oldani vagy verset írni lefekvés előtt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen az ajánlatunkkal. Egy ilyen kiterjedt és vonzó árkínálat minden bizonnyal tökéletes megoldás a legigényesebb vásárlók számára.

Csillárok

Az elegáns és stílusos csillárok a legjobb minőségűek. Meggyőződésünk, hogy egyedi stílusuk és karakterük lehetővé teszi a különféle típusú szobák, például nappali vagy hálószoba érdekes elrendezését. Gondoskodunk arról, hogy kínálatunk a lehető legszélesebb és vonzóbb legyen mindazon ügyfelek számára, akik a legérdekesebb megoldásokat keresik lakásuk berendezésére.

Kerámia fali lámpák

A kínálatunkban kapható kerámia fali lámpák egyrészt kiválóan alkalmasak a tér megvilágítására, másrészt egyedi belső kialakításra. A rendelkezésre álló lámpák sokféle formája, színváltozata és mérete azt jelenti, hogy megfelelnek a vásárlók különböző elvárásainak, és a szilárd szerkezetek lehetővé teszik számukra, hogy hosszú évekig megőrizzék tökéletes állapotukat. Fogadjon a modernségre és a funkcionalitásra!

GYÁRTÓI GARANCIA! 

a Sollux Lighting termékeinek bizalmat szavazhat! Jó minőségű, igényes darabok. A gyártói hiba ritkán fordul elő, ha mégis:  Minden garanciális cserét ügyfélszolgálatunk, teljes körűen intéz! 

Kapcsolódó termékek

Sollux - Mennyezeti - MONO 2 fehér

Cikkszám: SL.0067
12.704 Ft 11.549 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - MONO 3 fehér

Cikkszám: SL.0068
15.602 Ft 14.184 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - MONO 4 fehér

Cikkszám: SL.0069
18.792 Ft 17.084 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - MONO 1 Fekete

Cikkszám: SL.0070
10.579 Ft 9.618 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - MONO 2 Fekete

Cikkszám: SL.0071
11.999 Ft 10.908 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - MONO 3 Fekete

Cikkszám: SL.0072
14.737 Ft 13.397 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - MONO 4 Fekete

Cikkszám: SL.0073
17.748 Ft 16.135 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Hasonló termékek

Sollux - Mennyezeti - TIUBE fekete

Cikkszám: SL.0697
10.174 Ft 9.249 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - BLAKE fehér

Cikkszám: SL.0698
10.174 Ft 9.249 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - BLAKE szürke

Cikkszám: SL.0699
10.174 Ft 9.249 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - BLAKE fekete

Cikkszám: SL.0700
10.174 Ft 9.249 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - TIUBE fehér

Cikkszám: SL.0695
10.174 Ft 9.249 Ft
Gyártó: Sollux Lighting

Sollux - Mennyezeti - TIUBE szürke

Cikkszám: SL.0696
10.174 Ft 9.249 Ft
Gyártó: Sollux Lighting