Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Vákuum Fóliázó És Fóliahegesztő - Fólia Hegesztő Gép Eta Electronic 0762 90000

11.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: ETA076290000
Cikkszám: 9260
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: ETA
Szállítási díj: 989 Ft
Az ETA Fólia hegesztő ideális otthoni használatra, hogy hosszabb élettartamot biztosítson az élelmiszerek tárolása során. Használatával az élelmiszerek hosszabb ideig maradnak frissebbek.
A hegesztő kezelése egyszerű, teljesen automatikus működéssel. A szerkezet szilárdan lezárja a fóliát, a benne lévő levegőt kiszívja, és teljes szigetelést hoz létre a kettős minőségi hegesztésnek köszönhetően.
A csomag egy 5 méter hosszú és 28,5 cm széles fóliát tartalmaz. A hegesztési folyamatot fényjelzés jelzi. A hegesztő energiafogyasztása 135 W.

Leírás és Paraméterek

Fólia hegesztő, Otthoni használatra alkalmas, Élelmiszerek hosszab élettartalmát biztosítja, Nagyon könnyű vezérlés, Teljesen automatikus : rögzíti a fóliát, kiszívja a levegőt, hegeszti a varratot, Tökéletes minőség – dupla hegesztés,Levegő kiszívási funkció, Zacskókban lévő élelmiszereket lehet fagyasztani és melegíteni, Hőbiztosíték a túlmelegedés ellen,Hegesztési fényjelzés, 9,65 m hosszú és 28,5 cm szé- les fólia a csomagolásban, Könnyű használat, eredeti ETA fóliával, Tápkábel hossza 1,7 m, Teljesítmény felvétel 135 W

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

Konyha Fóliázó

Hasonló termékek