Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Xiaomi- Viomi S9 Alpha robotporszívó/takarítórobot töltőállomással

169.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 025570
Gyártó cikkszám: 025570
Szállítási díj: Ingyenes

A Xiaomi- Viomi S9 Alpha robotporszívó, mely megkönnyíti otthonuk takarítását, míg mi tartalmas időt töltünk szeretteinkkel. 

Magas szívóereje és a porszívó nedves tisztítási módja átfogó takarítást biztosít az egész lakás területén.

Használati utasítás 

Várható szállítás: 2022. május 26.

Leírás és Paraméterek

Intelligens Xiaomi-Viomi S9 Alpha takarítórobotrobot – rendbe hozza a házadat!

A speciális töltőállomás, mely automatikusan biztosítja a tartály ürítését, az akár 220 perces üzemidő, valamit az intelligens szkennelés és több térkép tárolásának funkciója egyszerűvé és kellemessé teszi a készülék használatát. 


A legmakacsabb szennyeződésekkel is megbirkózik 

A csendes, kefe nélküli motor akár 2700 Pa szívóerőt is biztosít. Pillanatok alatt magába gyűjti a port, hajat és apró törmeléket anélkül, hogy azok elakadnának. A főkefének köszönhetően a legkisebb résekből is eltávolítja a szennyeződést, ugyan így viselkedik a szőnyegeken is. A hatékony poreltávolítást egy fejlett HEPA szűrőrendszer támogatja, amely tiszta, biztonságos és allergén mentes hellyé varázsolja otthonodat. 


Automatikus tartály ürítés

Az intelligens Auto-Dumping 2.0 rendszer lehetővé teszi a hulladéktartály automatikus ürítését. Ez minimálisra csökkenti a tartály túltöltődését és eltömődését esélyét. A szemétzsák űrtartalma közel 3 liter, ez azt jelenti, hogy havonta egyszer elég üríteni azt. Ha eljön a megfelelő idő, a töltőállomás LED kijelzője ezt jelezni fogja neked. 


Ápolni fogja a padlódat

A továbbfejlesztett mikroszivattyúnak köszönhetően állandóan tartja a nyomást és gondosan szabályozza a víz áramlását, megakadályozva a szivárgást. A 250 ml-es tartály lehetővé teszi akár 250 m2 összterületű padlók alapos felmosását. A Viomi S9 Alpha 3 fokozatú áramlási sebesség beállítást is kínál, így a kényesebb területeket biztonságosan tisztíthatod. 


Tisztítási módok és útvonalmegtervezés 

Válassz a három üzemeltetési módból, hogy átfogó takarítást biztosíts otthonodnak. A készülék tud egyszerre mosni és porszívózni, vagy külön-külön. Az alkalmazás segítségével megtervezheted az útvonalat és sorrendet is állíthatsz fel neki. 


Élvezd a korlátlan irányítást 

Egy speciális alkalmazás segítségével részletes munkarendet tervezhetsz a robot számára. Lehetőség van nem csak az adott helyekre vonatkozó tisztítási idők beállítására, hanem a megfelelő szívóteljesítmény vagy vízáramlási szint beállítására is. A készülék megjegyzi a szoba és padlótérképet. Virtuális falakat is elhelyezhetsz, így a porszívó nem fog ott dolgozni, ahol te nem akarod. 


Paraméterek

Márka: Viomi
Név: Viomi S9 Alpha
Méretek: 350x350x98 mm
Súly: kb. 3,8 kg
Névleges feszültség: 14,4V
Névleges teljesítmény: 50W
Akkumulátor-kapacitás: 5200 mAh
Szívóerő: 2700Pa
Munkaidő akár: 220 percig
Lakás mérete: kb 320m2
Akadálymászás: 2 cm-ig
További funkciók: Takarítási tervek, automatikus porgyűjtés, szőnyegfelismerés,S/Y felmosás, térképmemória

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

Takarítás Porszívó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek