Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Legrand - Valena Life - egyes keret - fehér - 754001

Legrand
680 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 754001
Cikkszám: 754001
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 24.
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!

Paraméterek

Anyag műanyag
Termék súlya 0.02kg
Szerelési mód süllyesztett
Csomagolás súlya 0.02kg
Szerezhető hűségpontok: 21
Szín
680 Ft
Menny.:db

Kérj egyedi ajánlatot!

Ha több terméket vásárolsz, vagy nagyobb beszerzés előtt állsz, néhány kattintással kérhetsz tőlünk egyedi árat ajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Egyedi árajánlatot kérek

Leírás és Paraméterek

Termékjellemzők:

  • Gyártó: Legrand
  • Termékcsalád: Valena Life
  • Keret

Miért válaszd a Valena Life termékeket?

Kifinomult stílus és innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A négyzet a négyzetben formavilág és a különböző színek könnyen illeszthetők minden környezetben. A kettős anyagú keretnek köszönhetően a kapcsoló szinte lebeg a falon.

Dizájn

Valena Life a választás szabadsága. A széles színválasztékból mindenki megtalálja a számára megfelelőt – a termékek pedig funkciók tekintetében is sokszínűek. A Valena Life minden stílushoz és élettérhez megfelelő választást kínál. Légies megjelenésű termékeik kellemes érzetet keltenek. A Legrand ügyelt arra, hogy a mintás kapcsolók, keretek kreatív megközelítésből készüljenek, így a sablonosságot garantáltan elkerülheted a Valena Life termékekkel.

Intelligens otthon: Valena Life MyHOME vezérlés

A Valena Life MyHOME rendszer a világítás - és redőnyvezérlés, szcenáriók (napi rutinhoz kapcsolódó komplett funkció beállítások) kezelését tűzi ki feladatául, energiahatékonyság, riasztórendszer, mutimédiás eszközök, kaputelefon rendszer, ill. technikai riasztások figyelembevételével. A MyHOME igazi úttörője az intelligens otthon-rendszereknek, mert egyszerre terljesíti a biztonság, kommunikáció, hatékony vezérlés, komfort és energiamegtakarítás alapelveit. A speciális BUS kábelezésnek köszönhetően az elektorszmog is minimalizálható az élettérben a hagyományos vezetékezéssel kialakított rendszerekkel szemben. A MyHOME olyan más rendszerekkel is összeköthető, mint a KNX és a DALI. A megfelelő interfészt használva a MyHOME TCP/IP protokollon keresztül lehetőség van otthonunk távoli vezérlésére, felügyeletére is számítógépről, tabletgépről vagy akár okostelefonról.

Válaszd a Valena Life biztonságos, sokszínű, az intelligens otthon alapelveit teljesítő, igényes designban megalkotott vezérlőit, kapcsolóit és kereteit!


Válaszd Te is a Legrand okos megoldásait, és nézz egy innovatív jövő elé!

A Legrand Zrt. egy, hazánkban már több, mint 100 éve jelen lévő villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúrákkal foglalkozó vállalt, amely kiemelkedő teljesítményével, digitalizált technológiáival és innovatív megoldásaival megállja a helyét a hazai piacon. A Legrand, ezen felül, 180 országban értékesít újszerű, egyedi és megbízható technológiákat, amelyek elősegítik az okosotthon teremtést, és utat mutatnak egy fejlődő, intelligens megoldásokban gazdag jövő felé.

Célja a vásárlók számára biztosított kényelem, praktikus és hatékony hozzájárulás az otthoni élethez, segítség a vásárlók tudatos döntéseinek meghozatalában!

Néhány a legkeresettebb termékeik közül: A Valena Life és az Allúr kettős termékcsalád, megjelenése évében elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. A NEAT termékcsalád bevezetésével a Legrand egy új szintre emelte az időskori beteggondozás hatékonyságát. A Célian és Niloé termékek 2017-től megújult formában kerültek a piacra.

Válaszd a LEGRAND innovatív megoldásait, tekints egy friss, megújuló jövő elé!

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

Hasonló termékek