Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Sollux - Függeszték lámpa - BALL vörös

Sollux Lighting
23.520 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: SL.0253
Cikkszám: SL.0253
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 19.
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!

 A színes üvegárnyalatok nagyszerű lehetőségeket kínálnak a kiváló hangulat megteremtésére minden szobában.

Ha a várható szállítási határidőn belül nem tudjuk a kiválasztott terméket
küldeni ügyfélszolgálatunk felveszi veled a kapcsolatot!

Szerezhető hűségpontok: 713
Lámpa helye
Beltéri
23.520 Ft
Menny.:db

Kérj egyedi ajánlatot!

Ha több terméket vásárolsz, vagy nagyobb beszerzés előtt állsz, néhány kattintással kérhetsz tőlünk egyedi árat ajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Egyedi árajánlatot kérek

Leírás és Paraméterek

A lámpatest és a lámpaernyő tipikus Sollux Lighting gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készül.

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

Miért a SOLLUX ? - GARANCIA

A Sollux egy innovatív márka. A nap ihlette az alkotókat. A Sollux Lighting olyan világítótesteket készít Lengyelországban, ahol tapasztalt kézművesekkel együttműködve, akik nagy gonddal és odafigyeléssel dolgoznak a legapróbb részletekig.  Teszik ezt nagy-nagy szenvedéllyel, így igényes és magas minőségű lámpák készülnek.
Milyen lámpákít kínál a Sollux Lighting?

Halogének

Kínálunk modern halogén lámpákat, érdekes stílus jellemzi. Ezek univerzális lámpák, amelyek hatékony fényt bocsátanak ki, tökéletesen illeszkednek bármely helyiségbe.

Függő lámpák

Ez a kategória gyönyörű modern és klasszikus medállámpákat tartalmaz. Mindegyikük otthonának belső teréhez igazítható, és ügyeljen arra, hogy tökéletesen kiegészítse az adott térben található bútorokat vagy dekorációkat.

Fali lámpák

A praktikus fali lámpák évek óta a vevőink kedvenc világítási elemei közé tartoznak. Többek között szolgálnak elegánsan hangsúlyozni a lakásban lévő falak színét, valamint stílusosan kiegészíteni a teret különféle bútorokkal és érdekes dekorációkkal. Fali lámpáink funkcionális és modern lámpák, amelyeket nagyon szilárd szerkezet jellemez.

Mennyezeti lámpák

A Sollux cég kínálatában professzionális mennyezeti lámpák találhatók, amelyeket két kategóriába soroltak. Az első klasszikus lámpákat tartalmaz szemet gyönyörködtető mintákkal és dekorációkkal, amelyek az elmúlt időkre stilizáltak. A második kategória viszont a modern mennyezet, amelyet szigorú minimalizmus és hatékony dizájn jellemez, egyenesen az exkluzív divatmagazinoktól.

Állólámpák

Modern és klasszikus állólámpákat ajánlunk. Ezek olyan elemek, amelyek funkcionális dekorációk, amelyek célja egy adott belső tér egyedi jellegének hangsúlyozása. Olyan modelleket mutatunk be Önöknek, amelyeket divatos és praktikus kialakítás jellemez. Ezek olyan termékek, amelyek biztosan új minőséget és frissességet hoznak minden lakásba.

Gyereklámpák

Az egyedi, színes és vidám gyermeklámpák mind a legfiatalabbak, mind a szüleik számára javaslatot tesznek, akik gyermekeiknek a legcsodálatosabb szobadíszeket kívánják biztosítani, mesebeli légkört vezetnek be, tele örömmel és pozitív energiával. Az általunk kínált gyermeklámpák a legmagasabb minőségűek, esztétikus színkombinációval és biztonságos anyagok felhasználásával készülnek.

Éjszakai lámpák

Az elegáns és praktikus éjjeli lámpák tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnek olvasni, keresztrejtvényeket oldani vagy verset írni lefekvés előtt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen az ajánlatunkkal. Egy ilyen kiterjedt és vonzó árkínálat minden bizonnyal tökéletes megoldás a legigényesebb vásárlók számára.

Csillárok

Az elegáns és stílusos csillárok a legjobb minőségűek. Meggyőződésünk, hogy egyedi stílusuk és karakterük lehetővé teszi a különféle típusú szobák, például nappali vagy hálószoba érdekes elrendezését. Gondoskodunk arról, hogy kínálatunk a lehető legszélesebb és vonzóbb legyen mindazon ügyfelek számára, akik a legérdekesebb megoldásokat keresik lakásuk berendezésére.

Kerámia fali lámpák

A kínálatunkban kapható kerámia fali lámpák egyrészt kiválóan alkalmasak a tér megvilágítására, másrészt egyedi belső kialakításra. A rendelkezésre álló lámpák sokféle formája, színváltozata és mérete azt jelenti, hogy megfelelnek a vásárlók különböző elvárásainak, és a szilárd szerkezetek lehetővé teszik számukra, hogy hosszú évekig megőrizzék tökéletes állapotukat. Fogadjon a modernségre és a funkcionalitásra!

GYÁRTÓI GARANCIA! 

a Sollux Lighting termékeinek bizalmat szavazhat! Jó minőségű, igényes darabok. A gyártói hiba ritkán fordul elő, ha mégis:  Minden garanciális cserét ügyfélszolgálatunk, teljes körűen intéz! 

Hasonló termékek

Sollux -Kerámia Függeszték lámpa BUKANO - fehér

23.520 Ft 15.890 Ft
Nincs raktáron
Gyártó: Sollux Lighting
Cikkszám: SL.0842K