Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Spot lámpa

A modern belsőépítészetben fontos, hogy a megtervezett tér teljes szépségét ki tudjuk hangsúlyozni - ehhez a megfelelő világítás elengedhetetlen. A gondosan megtervezett terekben a csillárok, függesztékek helyett/mellett gyakran alkalmaznak spotlámpákat is, melyek egy bizonyos kiválasztott terület hangsúlyozására hivatottak.  

A spotlámpa rendkívül praktikus megoldás, ugyanakkor vizuálisan is vonzó, mely hozzájárul egyre növekvő népszerűségéhez.  

A Candellux széles kínálatában különböző konfigurációban és méretben válogathatunk a spotlámpák közül, melyek színbeli és stílusbeli sokszínűsége által megtalálhatjuk a számunkra tökéletes darabot! 

A Candellux egy-egy stíluson belül különböző fényforrásszámú lámpákat kínál, így azon sem kell aggódnunk, hogy a kiszemelt termék nem foglal-e majd túl sok helyet a maga három fényforrásával - ilyenkor válasszuk bátran az egy vagy két fényforrásból álló, ugyanolyan stílusú spotlámpát.  

Ha minimalista, ipari, vagy hagyományos spotlámpát keresel, a Candellux megfelelő választás lehet. Ezek a lámpák nem csak praktikusságuk miatt népszerűek, a Candellux ugyanis minőségi alapanyagokból gyártja összes lámpáját, mely tartósságot kölcsönöz a termékeknek.  

Rendezés: