Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Szolgáltatások

Csúcs-Vill Kft  2007-ben alakult. A vállalkozás villamos ipari és lakossági szolgáltatásokat végez. Partnereink - főként ipari létesítmények, közintézmények, de lakossági megbízásokat is végzünk.
Cégünk igyekszik minél komplexebben kielégíteni a megbízóink igényeit, így a munkák tervezését is magas színvonalon, szakértő mérnöki támogatással végezzük

 

    

A vállalkozás eszközparkja, műszaki, technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy speciális és összetett feladatokat is elvégezzünk. A folyamatos szakmai felkészültség, a sok éves tapasztalat elengedhetetlen feltétele a felelősségteljes munkavégzésnek. Cégünk fontosnak tartja a szakmai fejlődést, az új technológiák és ipari eljárások, szabványok elsajátítását is. 

A több évtizedes piaci jelenlét és az ügyfélcentrikus, rugalmas hozzáállás segít abban ,hogy  a megbízóinkkal kiváló kapcsolatot ápoljunk. Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb partnerünk évek óta állandó, visszatérő munkákkal látja el vállalkozásunkat.

Fejlődésünk folyamatos, hiszen az ipari villanyszerelés állandó szakmai kihívások elé állít bennünket, amely során elvárható a legmagasabb szakmai felkészültség és magas szintű szervezőkészség. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Referenciák - partnereink

Elképzeléseiddel, megoldandó feladataiddal keress bizalommal. Kérd ingyenes árajánlatunkat és szakmai tanácsadásunkat!