Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

BATUMI - csillár - szürke/ezüst - Jupiter

Jupiter
394.448 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 1610 BM 8 CH
Cikkszám: 1610 BM 8 CH
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
A Jupiter lámpák nem csak az elegáns formatervezés miatt megkapók, hanem összetételük miatt is - ezek a termékek egytől-egyig kiemelten minőségi alapanyagokból készültek. 
Lámpa helye
Beltéri
394.448 Ft
Menny.:db

Kérj egyedi ajánlatot!

Ha több terméket vásárolsz, vagy nagyobb beszerzés előtt állsz, néhány kattintással kérhetsz tőlünk egyedi árat ajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Egyedi árajánlatot kérek

Leírás és Paraméterek

A Jupiter BATUMI csillár kifinomult, remek választás otthonába.

A Jupiter asztali, álló, mennyezeti és fali lámpákból termékcsaládokat állít össze, így garantáltan passzolnak egymáshoz a ház különböző, elegáns lámpái! A BATUMI ezüstös, klasszikus mintás csillárja kiemlkedő esztétikája mellett arra is alkalmas, hogy nagyobb tereket világítson be.

A BATUMI kollekció lenyűgöző csillárja elsősorban nagyobb helyiségek számára készült, amelyek további világítást igényelnek. A karjain elhelyezett nyolc ágból áll. Ez az egyedi, krómozott csillár különösen a klasszikus stílusú belső terekbe illeszkedik. Eredeti kiegészítője lesz egy elegáns étkezőnek vagy egy nagy nappalinak. Tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és a magas dekorativitásnak, amely tetszeni fog azoknak, akik értékelik a fényűző és ízléses kiegészítőket. Impozáns megjelenés.

Magasság   85 cm (lánc nélkül)   
Szélesség   98 cm   
Krómozott fém   
Szín   Króm   
Nappali / hálószoba   
A Fénypontok Száma   8 db.
 



A Jupiter egy 40 éve működő családi vállalkozás, amely Lengyelország vezető lámpagyártó cége.  A termékeik kiválóan magas minőségűek és 100% -ban Lengyelországban készültek.

Széles körben kínálják lámpáikat a csillárokon keresztül, az állólámpákon át a falilámpákat felölelve egészen az éjjeli lámpákig. Egyedi stílusú termékeket hoznak létre saját formatervezésükkel, amelyek többsége szerzői joggal védett. Kézzel készített termékeik, növeli lámpáik művészi értékét az egyedi ügyfelek, vendéglátás és éttermek, szállodák igényeinek kielégítésére.

A klasszikus megjelenésű lámpák sárgarézből, patinarézből és fémből készülnek, kézzel készített patina felülettel. A változatos formatervezést és a modern technológiát elismerik az ügyfelek. Mindez egyedivé teszi a termékpalettát. 

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

Hasonló termékek

DAKAR - csillár - Jupiter

529.726 Ft
Raktáron
Gyártó: Jupiter
Cikkszám: 1599 DK 12 CH