Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Mesés gyerekszobák

Mesés gyerekszobák
 Pasztellszínű gyerekszobával kezdődik, majd jön a hercegnős és kalózos tematikájú berendezés. A kamaszok titokzatos világában jól megférnek a ledfűzérek, a ledszalagok és különböző dizájn lámpák. Lakóhelyünk tereinek megvilágítása mindig körültekintő előrelátást és tervezést igényel. Így van ez gyermekeink életterénél is. Az előrelátók olyan lámpát választanak, ami a gyermek fejlődését végig kíséri. Azonban más megvilágítású egy bébi szobája és más fényerősség szükséges egy kisiskolásnak.

Ebben próbálunk segítséget nyújtani, webáruházunkban, ahol széles palettán sorakoztatjuk fel a lámpákat. Szeretnénk megkönnyíteni a választást a fenti szempontok alapján, vagy a saját elképzelések megvalósításához. Különböző vidám gyerekszobai asztali lámpa és bébi alvássegítő éjszakai fény közül választhatsz. Hangolódj velünk a lakberendezésre, válaszd ki gyermeked új kedvencét.

Bemutatjuk a két legújabb lámpagyártót, a BPS Koncept és a Milagro márkákat.

A BPS Koncept és a Milagro egyaránt magas minőségű lámpákat gyárt, melyek készítésénél fontos a kreativitás, az innováció, a jó minőségű anyagok felhasználása. Így van ez a két cég gyermeklámpáinál is, melyek között biztosan találsz neked tetsző, a szobában jól mutató darabokat!

Kicsiknek

Kisebb gyermekek számára a sokszínű, dinamikus és izgalmas környezet nemcsak jókedvük és játékosságuk miatt fontos - egészséges fejlődésük érdekében mihamarabb mozgásra, gondolkodásra, az érzékeik használatára kell serkentenünk őket. Ehhez segíthet egy izgalmas, színes gyermeklámpa, mely évekig gyermeked kedvelt lámpája lesz.

Ilyen a Milagro - Balonik Blue függesztéke, mely könnyedén varázslatos mesevilágot hoz létre kisgyermeked szobájában! A lámpa fiúsabb (kék) és lányosabb (rózsaszín) verzióban is elérhető!

 

Gyermekek számára a lámpák nem pusztán esztétikai és fényforrás funkciót látnak el, hiszen a kisebbek és a nagyobbak is szeretik a fantáziadús, vidám tárgyakat maguk körül. Ezért fontos, hogy ha lámpát veszünk gyermekünknek, ne csak a praktikus okok miatt vegyük, hanem merjünk egyéb kiegészítő fényeket is alkalmazni gyermekszobákba, melyek otthonosabbá teszik a környezetet!

A Milagro Ballons lámpája igazán kreatív darab – a termék elemmel működtethető, lufigömb alakú fényforrást, és az azt körbevevő hangulatos matricákat foglalja magában! Egy ilyen kiegészítő fény mellett gyerkőcödnek elaludni is könnyebb, de napközben is vidámsággal tölti őt el!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyobbaknak

Gyermekeink élete során eljön a pillanat, amikor elkezdik az órák rejtélyét fejtegetni, a számokat és az időt tanulni. Ilyenkor nagyon jól jöhet, és inspirálóan hathat a tanulásra egy olyan lámpa, ami mindig szem előtt van, és egyben óra is!

A Milagro Bee Led Clock terméke pontosan ezeket a funkciókat látja el: kiskorban vidám falilámpa, később nagy segítség az óra tanulásában! A termék hasonló funkciókkal kapható elefántos kinézetben is!

 

 

Hercegnő szobákba ajánljuk

Ha kislányod szeret táncolni, esetleg balettozik, a Balletnica lámpasorozat tökéletes lesz szobájába a tér díszítő elemének! A glamour stílusú termékek elegáns kialakítása miatt kisebbeknek és nagyobbaknak is ajánlott. A teljes kollekció kétféle színben kapható: fehér és rózsaszín. A lámpabúráik kiváló minőségű szövetből készülnek.

A Milagro Amore tökéletes választás lányok szobájába, hiszen elegáns, kecses szívformájával biztosan jól illeszkedik majd a többi kifinomult lányszobákra jellemző berendezési elvekhez! Stílusos jellegük miatt egyaránt jól mutatnak kisebb és nagyobb gyerkőcök szobájában is!

 

 

 

Foci rajongóknak

Mindenünk a labdarúgás. Nem lehet elég korán kezdeni! Megfelelő inspiráció egy focimintás lámpa is.

 

 

 

 

 

 

 

BPS Koncept - Akiknek az esztétikus berendezés a gyermekszobában is érték

A lengyel BPS Koncept rengeteg féle lámpát árul, melyek egytől-egyig kiemelkedő minőségű termékek. A kézzel készült lámpák között kifejezetten gyerekszobába készült termékeket is találunk, melyek igazán hangulatossá és elegánssá varázsolják a szobákat! Ez az a lámpa típus, ami sok-sok évig megállja a helyét.

A lámpák aszimmetrikus formája nem csak a szülőket fogja meg – az izgalmas formatervezés minden bizonnyal gyerkőcödet is elvarázsolja majd!

Ezek a lámpák egyaránt valók a legkisebbek játékos, vidám és a legnagyobbak komolyabb, érettebb szobájába is!

A BPS Koncept kínálatában a legkülönfélébb színösszeállítású aszimmetrikus gyermeklámpákat találod meg, így biztosan ki tudod választani gyermeked szobájába legjobban illő függesztéket. A lámpák egytől-egyig kiváló minőségű alapanyagokból, és gondos figyelemmel készülnek.

Iskolásoknak

Az iskola mellett gyakran kell otthon is tanulni, házifeladatokat írni, így egy megfelelő íróasztal beszerzése után arra lámpát is érdemes keresni a gyerekszobába.  A Milagro Blade asztali lámpáját úgy alakították ki, hogy maximálisan praktikus legyen, így nem veszi el a figyelmet a tanulásról, ahhoz kellő mennyiségű fényt ad, és egy olyan hasznos funkcióval van felszerelve, melynek segítségével három fokozatban állítható a fényerősség! Ezt a terméket bátran ajánljuk gyerekszobán kívül irodai környezetbe is, hiszen itt is tökéletesen fog festeni: