Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

MILAGRO - Etna - függeszték lámpa (5) - fekete/elefántcsont

MILAGRO
56.620 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: MLP7277
Cikkszám: MLP7277
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!

MILAGRO - Etna - függeszték lámpa (5) - fekete/elefántcsont

Szerezhető hűségpontok: 1716
Lámpa helye
Beltéri
56.620 Ft
Menny.:db

Kérj egyedi ajánlatot!

Ha több terméket vásárolsz, vagy nagyobb beszerzés előtt állsz, néhány kattintással kérhetsz tőlünk egyedi árat ajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Egyedi árajánlatot kérek

Leírás és Paraméterek

A modern és a klasszikus ötvözete a MILAGRO Etna termékcsaláddal! Kezd a dekorálást ezzel a fekete és elefántcsont színű függeszték lámpával! 5 pontos fényforrással!

A MILAGRO újdonságai közé tartozik az ETNA termékcsalád, amely a szokásos modern stílust hozta el egy kis klasszikus beütéssel. A lámpák fekete, fém, ipari stílusú alapjait az elefántcsont színű, fényáteresztő anyaggal ellátott lámpabúrák teszik teljessé. Így a két ellentétes stílus egy harmonikus egészet alkothat majd otthonában. Ezzel a függeszték lámpával megismerkedhet a kifinomult, egyszerű és mégis figyelemfelkeltő dizájnnal!

Keresse webáruházunkban az ETNA fali, asztali és álló lámpákat is!

MILAGRO - Etna 5-ös függeszték lámpa - kombináld a stílusokat, légy merész és hozz létre elegáns enteriőrt otthonodban - fekete és elefántcsont színkombináció!

Termékjellemzők:

  • Szélesség: 650 mm

  • Mélység: 650 mm

  • Magasság: 520 mm

  • Búra magassága: 150 mm

  • Búra szélessége: 180 mm

  • Izzó: E27

  • Fényforrás: 5xE27

  • A termék a fényforrást nem tartalmazza

  • Cserélhető fényforrás

  • Feszültség: ~ 230V / 50Hz

  • IP védettség: IP20

  • Szín: fekete, elefántcsont

  • Anyag: fém, fa, len, rattan hatású


Modern hatás a klasszikus enteriőrökben az ETNA lámpáival!

A termékcsalád egy fali lámpát, két féle függeszték lámpát (3 és 5 pontos fényforrással), egy asztali és egy állólámpát tartalmaz!

A MILAGRO márka ETNA termékcsaládja tökéletes választás otthoni enteriőrökbe, mint hálószoba, nappali, dolgozószoba, vagy kereskedelmi és üzleti belső terekbe is, mint például egy étterem, vagy egy szálloda. A kollekció fő jellegzetessége és különlegessége a modern báj és a klasszikus elegancia ötvözése:

A lámpák búráit antik elefántcsont színű, klasszikus anyagból tervezték, amelyek finoman áteresztik a fényt, így lehetővé téve a tágasabb helyiségek teljes megvilágítását is. Ennek köszönhetően rendkívül finom, elegáns és kifinomult hatást eredményez. A lámpák karjai ezzel ellentétben pedig a modern stílus megtestesítői: a fekete, fém kivitel az indusztriális stílus egyik jellemző tulajdonsága. A sötét fekete és a világos, kifinomult elefántcsont színkombinációja tökéletes kontrasztot alkot, amelynek köszönhetően a lámpa a modern és hagyományos terekben is rendkívül jól mutat, valamint könnyedén harmonizál a falak, bútorok, dekorációk intenzív és telítettebb színeivel is.

Egyedi dizájn és formatervezés az ETNA-val!

Az ETNA lámpák széles választékát megtalálod webáruházunkban. Minden modell egy E27-es fényforrás helyét tartalmazza. Hozzon létre önálló kombinációkat otthonában a lámpák sokszínűségének köszönhetően és találja meg saját, egyedi stílusát.

A kivételes dizájnon kívül érdemes említést tennünk a lámpák kifogástalan minőségéről is. A választott lámpák anyaga tartós és strapabíró, amely lehetővé teszi, hogy a lámpák sok éven át megőrizzék eredeti megjelenésüket!

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

Hasonló termékek