Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Nyomókapcsoló - Kanlux - Mowion Logi - Fehér

528 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 25068
Cikkszám: 6983
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kanlux
Szállítási díj: 989 Ft
Nyomókapcsoló
10AX - 250V~

Leírás és Paraméterek

A Kanlux Mowion - LOGI kapcsolócsalád termékei megfelelnek a minőségi követelményeknek. Rendkívül népszerű a lakossági vásárlók körében. Széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen színkombinációban megvalósítható legyen az egyedi elképzelés egyes beltéri helyiségekben. Ár- érték aránya is a Kanlux kapcsolócsalád mellett szól. 

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

Kanlux - Érintsd meg a varázslatot!

A Mowoion Logi bármilyen enteriőrbe és költségvetéshez illeszkedik. Bármelyik Kanlux termék logikus választás. A Logi termékcsalád mind közintézményekben, beruházási projektekben, kereskedelmi és lakossági létesítményekben alkalmazhatók. Ellenállóak és tartósak. Gyors beszerelést és megbízhatóságot kínál a munkafolyamatok minden stádiumában.
A Kanlux a minőség alapja, megbízható, erre építhet! A LOGI gyártásánál felhasznált ABS egy szilárd, nem újrahasznosított anyagból származó műanyag, amely a keretes villanyszerelési anyagok elülső elemeinek (fedlapok, keretek, aljzatok,) elkészítéséhez használt legnépszerűbb anyag. Az ABS műanyagból készült elülső elemeket tartalmazó termékek általában a beruházási piacra készülnek. Ez főként a megfelelő színtartósságnak és a mechanikai ellenállásnak köszönhető, ami összevetve a nagyon jó árfekvéssel a LOGI szériát a beruházók legjobb választásává teszik a kereskedelmi használatú épületek (bankok, boltok, irodák) és közintézmények (kórházak, könyvtárak, hivatalok) építésének terén.)

Hasonló termékek