Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Sollux Lighting- Az univerzalitás a modern stílus jegyében

Sollux Lighting-  Az univerzalitás a modern stílus jegyében
A Sollux márka innovatív alkotói letisztult és innovatív lámpatesteket álmodtak meg, melyeket nagy tapasztalattal rendelkező lengyel kézművesekkel együttműködve készítenek, akik a legapróbb elemeket is hihetetlen gondossággal és szorgalommal készítik. A nagy szenvedéllyel és elkötelezettséggel végzett kézi megmunkálásnak köszönhetően a gyártott lámpák a kiváló minőségű termékek az igényes vásárlók számára. Kifinomult elegancia elérhető áron!

A Sollux a hagyományos mennyezeti, fali, asztali és egyéb mindennapos használatra szánt lámpatípusok mellett csillárokat is gyárt, melyek mindenképpen felkeltik az érdeklődésed, ha a szokásostól eltérő formákat és hatást keresel. A Saturno olyan egyedi kialakítású, fiatalos és modern csillárok sorozata, amelyek tökéletesek lehetnek olyan belső terekbe, ahol nagyobb területet szükséges bevilágítani, és fontos a minimalizmus hangsúlyozása is.

Új stílus irodába, vagy akár elegáns nappaliba

A Sollux Loopez lámpák a keskeny acéllámpák változatosságával lepnek meg, amelyek formáját a csövek ihlették. Bár a nyers acél a loft és az ipari formatervezéssel társul, nem kell, hogy ez legyen a szabály. Kollekcióinkban olyan darabokat is talál, amelyek "melegebb" belső terekben is jól mutatnak majd.
Sollux Lighting - a Modern lakberendezés

A modern, ízléses, ipari jellegű belső tér hangulata

Ismerd meg a loft elrendezéshez tervezett, betonból készült részlegünket. A szabályos formák és a texturált felület miatt ezek a nyers lámpatestek tökéletesen illeszkednek a modern, minimalista belső terekbe.

Avantgárd a maga nemében.


A betonból készült elegáns lámpákat jól ellensúlyozhatják a formában hasonló, de természetességük által melegséget sugárzó, fiatalos fa Sollux lámpák:

 

 

Egyediség és fiatalos minimalizmus

A Concept sorozat modern lámpákat kínál változatos, de vizuálisan összetartozó formákban. Az érdekes, kerek formájú izzók szimmetrikusan gondosan beállított, egyenes acélkarokra kerültek. Kiszámíthatatlan kifinomultság és meglepő egyediség? Igen, a Sollux Concept sorozatban mindezt megtalálod!

A Concept lámpák tökéletesek olyan terekben, melyekben a szoba egyediségét, és fiatalosságát szeretnénk hangsúlyozni!

Funkcionalitás a stílusban

A Sollux Ring lámpák esetében a fő hangsúlyt a funkcionalitással kéz a kézben járó dizájn rajongóinak szánt mennyezeti lámpáinkra helyezzük. A Ring spotlámpa tökéletes megoldás lesz azok számára, akik értékelik a modern dizájnt és az egyedi elrendezések készítésének képességét. Az ilyen típusú lámpák a mennyezetre szerelt szalagból állnak össze, amelyre több irányban világító lámpák vannak felszerelve.

A RING sorozat nagy előnye, hogy mindegyik fényforrást külön-külön állíthatod be, ami lehetővé teszi, hogy csak a szoba egy-egy kiválasztott részeit világítsa meg. Ez egy kivételesen érdekes ajánlat az eredeti stílus és a modern hangulatok szerelmeseinek. Fedezd fel minimalista acéllámpáink széles választékát egy vagy több izzóval! A különböző színváltozatoknak köszönhetően könnyen a saját igényeidhez igazíthatod őket.

Loft minimalizmus

Látod, milyen kevés kell ahhoz, hogy fokozd és teljessé tedd a dekorációt? Az Edison sorozatot az egyszerűség uralja: árnyékoló és keret nélküli lámpatestek, melyekkel teljes lehet a minimalista, modern berendezés, loft stílusbanAz EDISON függőlámpák a stílusos minimalizmus, az elegancia és a modernség megtestesítői. Ezeket a termékeket nagy, nyitott terek számára hozták létre, ahol az ilyen lámpák használata elképesztő hangulatot teremt, és a "fonott" kábelek biztosan örömet okoznak.

Új formák, izgalmas stílus

A Sollux szeret a formákkal kísérletezni - a minimalizmus nem kell, hogy feltétlenül a legegyszerűbb formákat jelentse! Izgalmas projektjeik eredménye a Clino fali lámpa is, mely olyan hatást kelt, mint egy vízesés sima felülete. Tökéletes kiegészítője lesz mind a modern, mind a hagyományos belső tereknek. Alakja szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

A Sollux a bemutatott termékeken kívül rengeteg formájú, stílusú és funkcionalitású lámpákkal vár webáruházunkban!