Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Sollux-Mennyezeti lámpa CIRCLE 3A fehér

Sollux Lighting
94.521 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: SL.1051
Cikkszám: SL.1051
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 30.
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!

Sollux-Mennyezeti lámpa CIRCLE 3A fehér

A Sollux CIRCLE 3A fehér mennyezeti lámpa letisztult eleganciával és modern formatervezéssel hívja fel magára a figyelmet. Kör alakú dizájnja és fehér színe ideális választás bármely belső térbe, legyen az otthona vagy irodája. A magas minőségű anyagokból készült lámpa könnyen telepíthető és hatékony fényforrást biztosít, emellett stílusosan fokozza a tér hangulatát.

Szerezhető hűségpontok: 2865
Lámpa helye
Beltéri
94.521 Ft
Menny.:db

Kérj egyedi ajánlatot!

Ha több terméket vásárolsz, vagy nagyobb beszerzés előtt állsz, néhány kattintással kérhetsz tőlünk egyedi árat ajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Egyedi árajánlatot kérek

Leírás és Paraméterek

Sollux-Mennyezeti lámpa CIRCLE 3A fehér

A Sollux CIRCLE 3A fehér mennyezeti lámpa magában hordozza a modern dizájn és a hatékony világítás tökéletes ötvözetét. A letisztult, kör alakú design és a fehér szín harmonikusan illeszkedik bármely belső térhez, legyen az otthona vagy irodája.

Ez a mennyezeti lámpa kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A beépített LED technológia gazdaságos és környezetbarát megoldást kínál, miközben optimális és egyenletes fényt biztosít a környezetében.

A CIRCLE 3A mennyezeti lámpa könnyen telepíthető, és a praktikus designnak köszönhetően bármilyen helyiségbe tökéletesen illeszkedik. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy dolgozószobáról, ez a lámpa emelni fogja a helyiség atmoszféráját és megfelelő világítást biztosít minden tevékenységhez.

A Sollux CIRCLE 3A fehér mennyezeti lámpa a tökéletes választás azok számára, akik egy olyan világítási megoldást keresnek, ami nem csak modern, hanem megbízható és energiatakarékos is. Válassza a minőséget és fektessen be egy CIRCLE 3A lámpába, hogy mindig ideális világításban élvezhesse otthonát vagy irodáját!


Teljesítmény: E27, 6x60W, 6x15W LED, 50-60Hz, ~ 220-230 V, IP20, I. osztály

Méretek: 91/35/11,5 cm

Anyag: PVC Fehér szín

Csúcs-Vill - Mindenre van energiánk

Hasonló termékek

Sollux-Mennyezeti lámpa CIRCLE 3B fehér

94.521 Ft
Raktáron
Gyártó: Sollux Lighting
Cikkszám: SL.1052

Klausen Industriál Mennyezeti lámpa- EVOLUTION PL3 króm

95.809 Ft
Raktáron
Gyártó: Klausen
Cikkszám: 5944009078675